Лайм

14 років різниці та роман з Tayanna: що ми знаємо про нового коханого Ані Лорак

Шанувальники співачки Ані Лорак заговорили про її новий роман ще півроку тому

Шанувальники української співачки Ані Лорак заговорили про її новий роман ще півроку тому, ледь поп-діва розлучилася зі своїм чоловіком Муратом Налчаджиоглу, бізнесменом з Туреччини. Що правда, ніяких подробиць не мали ні фан-групи в Instagram, ні таблоїди.

Доволі скоро до мережі потрапила інформація про відносини Лорак та російського саунд-продюсера Єгора Гліба. Фоловери співачки здивувалися, сумнівалися, адже близкий приятель лейбла Black Star Inc. на 14 років молодший за виконавицю. І все ж чутки виявилися правдою. З чаом Лорак і Гліб розсекретили свій роман, навіть не намагалися приховувати особистих фотографій The Lime згадав головне з того, що відомо про молодого обранця артистки.

Як вже згадувалося вище, Єгор Гліб дійсно на 14 років молодший за свою обраницю. Хлопець народився 4 жовтня 1992 року в Києві. У віці 20 років він переїхав до Москви, де і залишився жити й працювати.

Через деякий час Гліб став членом команді великого лейбла репера Тіматі Black Star Inc. Там молодий саунд-продюсер подружився з виконавцем Єгором Крідом.

Примітно, що Ані Лорак не перша українська знаменитість, з якою був пов'язаний Гліб. Ще 18-річним він закрутив роман із зіркою національних відборів на Євробачення Тетяною Решетняк, більш відомою під сценічним ім'ям Tayanna. Відносини навіть дійшли до весілля і в 2013 році співачка народила від нього сина Даніеля.

Відносини тривали недовго. І, судячи з усього, були доволі непростими. Tayanna та Єгор Гліб розлучилися. Зрідка саунд-продюсер лише навідується побачити сина.

"Зараз він напливами з'являється в житті Даніеля: він приходить до сина, пограв-пограв зі словами "Боже, це мій син, я його обожнюю, це мій всесвіт", а через два дні знову, як хвиля, зникає. І потім знову приходить через півроку", - розповідала Решетняк в студії YouTube-проекту "Слава+".

Співачка навіть згадувала про випадки домашнього насильства, при всьому цьому вона побажала Глібу та Ані Лорак лише успіхів.

Увечері 30 липня в Instagram з'явилося фото Єгора Гліба, який цілує в студії дівчину, схожу на Ані Лорак. Незабаром співачка і сама підтвердила фотографією, що пара працювала в цій студії. До того ж, як зазначили уважні користувачі мережі, артистка лайкає і коментує практично всі пости саунд-продюсера, а це говорить про те, здогадки її шанувальників виявилися правдивими.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях