Лайм

Потап і Настя другий медовий місяць проводять не одні: з ким пара вирушила до Італії

Закохані взяли на відпочинок друзів

Зіркове подружжя Настя Каменських і Потап вирушили у другий медовий місяць. І якщо першу частину весільної подорожі пара вирішила провести в Туреччині, то другу - в улюбленій країні співачки - Італії.

Артисти відпочивають на італійському острові Сардинія, звідки регулярно діляться знімками в Instagram. Свій другий медовий місяць, як втім і перший, подружжя вирішило провести не одні. В Італію Потап і Настя взяли з собою своїх друзів - учасника гуртів "Время и Стекло" і Mozgi Олексія Завгороднього (Позитива) і його дружину, дизайнера Аню Завгородню.

На одному зі знімків Потап і Настя відображені на пляжі. Репер стоїть в блакитній футболці і шортах з веселим принтом і обіймає свою кохану. Співачка одягалася в довгу пляжну сукню із зображенням пальм і моря. На задньому плані позує Позитив. "Завжди знайдеться той, хто зіпсує фото з відпустки", - підписав кумедний кадр Потап.

Шанувальники зіркової пари здивувалися, чому закохані завжди беруть на відпочинок друзів. "Ви хоч раз, їздили відпочивати самі? Вічно кагал народу з собою возите!", "Чого ви всюди берете з собою когось? Вони вам гроші в борг дають?", - пишуть фоловери.

До Туреччини Настя і Потап брали з собою двох подруг співачки, що також викликало небувалий подив у фанатів.

  • Українські артисти Настя Каменських і Потап (Олексій Потапенко) офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля, яка відгриміло під Києвом 23 травня. У розпорядженні the Lime виявився документ, згідно з яким закохані одружилися майже рік тому.
  • Потап розкрив на камеру інтимні подробиці життя з Настею Каменських. За словами репера, співачка розкішно готує, ходить по дому в фартусі на голе тіло і співає італійською мовою.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях