Лайм

У мережі обговорюють зовнішність Шварценеггера-молодшого: кажуть, з такою вагою хлопець ганьбить легенду-батька

Хлопець зовсім не стежить за своїм тілом

У мережі з'явилися свіжі знімки молодшого сина актора Арнольда Шварценеггера - 21-річного Крістофера. Хлопець був помічений в компанії своєї мами Марії Шрайвер і старшої сестри Кетрін.

Фото опублікувала газета Daily Mail. Папарацці підловили їх в Лос-Анджелесі на виході з ресторану. Крістофер був одягнений в світлі джинси і синю футболку. Його довге волосся було розпущене, а зверху їх прикривала чорна кепка.

Молодший син "залізного Арні" неприємно здивував публіку своїм зовнішнім виглядом. Крістофер і раніше не був особливо худим, але зараз видно, що він помітно поправився. Шанувальники Арнольда вважають, що хлопець ганьбить свого батька, і йому слід було б брати приклад з його зіркового тата і братів.

Крістофер не завжди страждав від зайвої ваги. Він був дитиною цілком нормальної статури. Але після важкої травми під час серфінгу, коли він зламав кілька ребер і пошкодив легеню, хлопчик зовсім перестав займатися спортом. Зараз він носить одяг великих розмірів і зовсім не стежить за своїм тілом.

Крім Крістофера Арнольд Шварценеггер має ще чотирьох дітей: 29-річну Кетрін, 28-річну Христину, 25-річного Патріка і позашлюбного сина Джозефа, якого йому народила домробітниця Мілдред Баена.

Патрік Шварценеггер

Джозеф Баена

  • Раніше Кетрін Шварценеггер вийшла заміж за зірку картин "Вартові галактики" і "Месники" Кріса Пратта. Весілля зіркової пари проходило на розкішному ранчо Сан Ісідро в Монтесіто біля моря.
  • Актор Арнольд Шварценеггер, вперше прокоментував напад на нього в Південній Африці. "Залізний Арні" розповів, чому не стане судитися з кривдником.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях