Лайм

Ви не розумієте, як це: Ліам Хемсворт вперше розповів про розлучення з Майлі Сайрус

Поки 26-річна Сайрус розважається з дівчиною, Хемсворт намагається впоратися з шоком

Актор Ліам Хемсворт вперше розповів про розлучення з дружиною, поп-зіркою Майлі Сайрус.

Молодший Хемсворт приєднався до брата Кріса в його пляжному будиночку в австралійському місті Байрон-Бей. 29-річний актор зізнався, що все непросто з тих пір, як він розійшовся з 26-річною Майлі після 10 років стосунків і всього лише 8 місяців шлюбу.

"Ви не розумієте, як це, - сказав Ліам журналісту Daily Mail, коли той запитав його про розрив. - Я не хочу говорити про це, приятель".

На перших фотографіях після розставання Ліам виглядає пригніченим. Майлі, тим часом, проводить відпустку в Італії. Папарацці зняли, як вона обіймається і цілується з Кейтлін Картер - колишньою дружиною Броді Дженнера, брата Кім Кардаш'ян.

Виконавиця хіта "Wrecking Ball" підтвердила, що вони з Ліамом більше не пара. Її представник повідомив, що "Ліам і Майлі вирішили зосередитися на собі і кар'єрі".

Daily Mail пише, що Хемсворт був приголомшений фотографіями дружини під час поцілунків з 30-річною Картер. За повідомленням The Sun , "розрив із Майлі став шоком" для Ліама.

"Їх шлюб закінчено, у Ліама абсолютно розбите серце, але Майлі надолужує згаяне, - заявило джерело, близьке до пари. - Він хоче стати розсудливим і мати звичайну сім'ю, в тому числі дітей. Але це не узгоджується з тим, що хоче Майлі прямо зараз. Вона ясно дала зрозуміти, що хоче веселитися з іншими людьми - чоловіками і жінками. Але йому завжди було важко зрозуміти це".

Майлі порушила мовчання в неділю вранці, сказавши своїм передплатникам в Інстаграмі, що збирається дозволити життю йти своєю чергою.

"Не борися з еволюцією, бо ти ніколи не переможеш, - написала вона в соціальній мережі. - Зміни неминучі. Навіть гора, на якій я стою, колись була під водою. Доломітові Альпи не виникли за одну ніч. Це відбувалося мільйони років, так формувалася ця чудова краса. Мій тато завжди говорив мені: "Природа ніколи не поспішає, але завжди встигає". Я знаю, що це правда, і це наповнює моє серце спокоєм і надією".

Джерело, наближене до пари, повідомило журналу People, що розставання Сайрус і Хемсворта» не стало шоком для людей, які були з ними знайомі".

"Вони не на одній хвилі, коли мова йде про фундаментальні речі, що змушують стосунки працювати. Тому це зовсім не дивно", - пише таблоїд.

"Він хоче дітей і не хоче відкладати це на потім, але це не зовсім той графік, який потрібен Майлі. Він розбитий горем, - сказало джерело. - Вона дійсно не хотіла виходити заміж. Це те, що всі інші, здавалося, зрозуміли, крім Ліама. Його сім'я довгий час благала його побачити правду, але він вірив в Майлі. Тепер він відчуває себе ідіотом".

Крім того, Ліама також нібито збентежила обурлива поведінка Майлі на вечірці Met Gala в Нью-Йорку 6 травня.

"Це було останньою спільною появою пари на червоній доріжці. Вона облизувала його обличчя на камеру, терлася об людей на танцполі, хапалася за свою промежину, - пише OK! Australia. - Йому дійсно не подобається ця її сторона, тому що він - повна протилежність".

Розставання відбулося після того, як Майлі минулого місяця поговорила з журналом Elle про те, що "не вписується в стереотипну роль дружини".

"Я думаю, людей дуже бентежить, що я заміжня. Але мої стосунки унікальні, - сказала вона. - Чи справді люди думають, що я вдома у фартусі готую обід? У мене гетеросексуальні стосунки, але я як і раніше дуже сексуально прив'язана до жінок. Люди стають вегетаріанцями за станом здоров'я, але бекон, як і раніше, гарний. І я це знаю. Я безумовно не вписуюся в стереотипну роль дружини. Мені навіть не подобається це слово".

Майлі Сайрус і Ліам Хемсворт зустрілися на зйомках фільму "Остання пісня" в 2009 році. Вперше вони оголосили про заручини в червні 2012 року, а потім посварилися в вересні 2013 року. Пізніше вони помирилися в 2016 році, і в грудні 2018-го таємно одружилися.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях