Лайм

Головних акторів "Гаррі Поттера" запідозрили в романі: в усьому винні їх милі спільні фото

Дотепно, фани акторів навіть придумали назву сцені на фото - "Драміона"

Британських акторів Тома Фелтона та Емму Уотсон, які зіграли Драко Мелфоя та Герміону Гренджер у фільмі про Гаррі Поттера, запідозрили в романі. А все через новий спільний знімок знаменитостей в Instagram.

На фото, яке розлетілося по соцмережах, 31-річний Том Фелтон і 29-річна Емма Уотсон проводять час разом. Схоже, грають на гітарі. Однак піжама актриси і мокре волосся її приятеля не дають їх фоловерам спокою.

Всупереч розмовам, Фелтон і Уотсон - хороші друзі. Але свіжий знімок у соцмережі породив чутки про таємний роман. Приводом стала домашня обстановка, піжама і мокре волосся актора. З усього цього фоловери знаменитостей зробили висновок, що пара проводить разом вільний час.

"Швидко вчиться", - зазначив під фотографією Фелтон.

Підписники знаменитостей одразу ж заговорили про відносини акторів, але справжні шанувальники знають, що Фелтон та Уотсон підтримують відносини всі ці роки.

Дотепно, деякі фоловери акторів навіть вигадали назву сцені в кадрі - "Драміона", що стало поєднанням імен Драко та Герміони.

  • У мережі розгорівся ажіотаж навколо архівних фото української співачки Насті Каменських, на яких вона зображена з колишнім коханим Володимиром Дятловим. Ми згадали, якими були три романи співачки до її весілля з Потапом.
  • Співачка Аліна Гросу зізналася, у яку суму обійшлося батькам її пишне весілля в Італії. У містечку Верона артистка з нареченим зняли для торжества розкішну віллу.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях