Лайм

У кохання немає віку: Віктор Павлік розговорився про роман з молодою коханою

І розповів, яким буде їхнє весілля

53-річний український співак Віктор Павлік, який вже протягом чотирьох років зустрічається з 25-річною Катериною Репяховою, зізнався, що його абсолютно не бентежить величезна різниця у віці.

Про це він розповів в бесіді з "Сегодня.Lifestyle". За словами музиканта, у коханні немає меж.

"У коханні немає віку, немає перешкод. 28 років - різниця немаленька. Вона народилася в 1994-му, а я в той час вже ого-го як рок грав. Я не боюся, що буду старим, а Катя буде за мною доглядати. Вона знала, на що йде, і повністю приймає мене", - розповів співак.

Що стосується весілля, то пара поки його не планувала. Але Павлік сподівається, що незабаром вони все ж узаконять свої стосунки. "Це буде скромно. Катя хоче білу сукню, але пишного святкування точно не буде", - зізнався Віктор.

А на запитання журналіста, чи думають вони про поповнення в родині, Павлік відповів: "У мене є онуки і діти, поки важко уявити себе в цій ролі. Поки нас влаштовує наше життя, подивимося, як воно буде завтра".

Співак додав, що Катя ще не готова до дітей, так як їй доведеться відмовитися від роботи і активного способу життя. Нагадаємо, що Репяхова є концертним директором Віктора Павлика.

Віктор Павлик був тричі одружений. Вперше він одружився в 18 років на жінці на ім'я Ліда, яка народила йому сина Сашка. Другою дружиною артиста стала жінка на ім'я Світлана з Узбекистану, з якою він прожив у шлюбі 8 років. Від цього шлюбу у Віктора є дочка Христина. Третя дружина Лариса подарувала співакові сина Павла, у якого в минулому році виявили онкологію.

Кілька років тому Віктор Павлик пішов від третьої дружини до своєї шанувальниці, яка надалі стала його концертним директором. За словами співака, ця зустріч стала "доленосною".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях