Лайм

Дональда Трампа попросили захистити репутацію Майкла Джексона і знайти його заповіт

Після скандального фільму "Залишаючи Неверленд" агент співака бореться за його чесне ім'я

Колишній агент Майкла Джексона Реймон Бейн оголосила про створення нового фонду для захисту спадщини поп-зірки і збір коштів, щоб вшанувати пам'ять покійного артиста. Бейн зізналася, що більше не може сидіти склавши руки, оскільки репутація Джексона заплямована документальним фільмом "Залишаючи Неверленд".

"Не думаю, що хтось із нас став більшою жертвою, ніж Майкл Джексон, - цитує Бейн видання New York Post. - Майкл - не боксерська груша, і він заслуговує на краще".

На прес-конференції в знаменитому готелі Willard Intercontinental, розташованому в декількох кроках від Білого дому, Бейн також звернулася за допомогою до несподіваного союзника - президента Трампа.

"Майкл Джексон і Дональд Трамп були дуже близькі, - сказала Бейн. - Майкл вважав його дуже близьким другом. І він багато разів говорив мені, що містер Трамп був одним з небагатьох, хто ніколи не відвертався від нього і допомагав під час суду".

Вона сказала, що заповіт, який Джексон написав в 2006 році, зник, і Трамп міг би виконати останню волю співака, якби сприяв його пошукам. Крім того, Бейн попросила президента США настояти на шанобливому ставленні до смерті Майкла Джексона.

Бейн також заявила, що не вірить документальному фільму "Залишаючи Неверленд", де двоє чоловіків розповідають про те, що Джексон ґвалтував їх, коли вони були дітьми.

"Він нездатний був завдати шкоди дитині", - сказала вона.

Бейн очікує, що сім'я Джексона об'єднається з її новим фондом, і що зірки, які підтримували співака в минулому - Каньє Уест, will.i.am, Fergie і Akon - братимуть участь у пам'ятному заході з нагоди 10-ї річниці його смерті.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях