Лайм

Гордість мами: Тіна Кароль показала фото змужнілого сина

Шанувальники помітили схожість з батьком

Популярна українська співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками новим знімком 10-річного сина Веніаміна.

На фото, опублікованому на сторінці співачки в Facebook, хлопчик зображений в діловому стилі - блакитній сорочці і темній краватці. "За нами майбутнє. Поки що не в Раду, а в школу. Але все попереду. Гордість мами", - написала Тіна під фотографією, роблячи відсилання до першого засідання нової Верховної Ради, яке стартувало якраз 29 серпня.

Шанувальники почали бажати Вені успіхів в новому навчальному році, а також обговорювати зовнішність хлопчика. Багато фанів співачки відзначили неймовірну схожість з батьком, продюсером Євгеном Огіром, який пішов з життя в квітні 2013 року.

"Розумне обличчя! Здоровеньким рости!", "Схожий на тата", "Красень зростає, схожий на тата", "І татів, і мамин", "Дорослий на вигляд чоловік", "В тата", "Мамин син! Красунчик! удачі тобі в новому шкільному році!", "Успіхів, мамине щастя", "Мамина посмішка", - пишуть коментатори.

Веніамін живе і вчиться в школі Великобританії. Як раніше розповіла артистка, хлопчик відразу пішов до другого класу і відмінно вписався в англомовний колектив. Там же школяр частенько навідується в українську громаду, де дивує публіку українськими нарядами і танцями.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях