Лайм

Українська співачка зробила фото в бікіні напередодні пологів

Санта Дімопулос зізналася, що сильно набрала вагу під час вагітності

Колишня солістка відомого поп-гурту "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка дуже скоро стане мамою вдруге, поділилася з шанувальниками пікантним знімком.

На фото, опублікованому в Instagram, 32-річна знаменитість позує в синьому бікіні, демонструючи значних розмірів животик. У підписі до знімка Санта мило назвала себе "арбузиком" і зізналася, що малюк з'явиться на світ вже дуже скоро - співачка знаходиться на 39-му тижні вагітності.

У недавньому пості Дімопулос зізналася, що сильно поправилася в період вагітності, зараз її вага показує + 20 кілограм. Але це зовсім не заважає їй відчувати себе найкрасивішою.

"Я відчуваю себе найкрасивішою навіть з +20, набряклими ногами і втомою. Я відчуваю себе найщасливішою, тому що пізнаю чудо, яке відбувається в мені. Я нікуди не поспішаю і растворяюсь в цьому стані", - написала майбутня мама.

Нагадаємо, що для Санти Дімопулос ця дитина буде другою. У співачки підростає 10-річний син Даніель від українського шоумена Андрія Джеджули.

  • Українська співачка Наталка Карпа чекає дитину від свого чоловіка-героя АТО Євгенія Терехова, якого ще називають "Титановим Джексоном".
  • Ведучий і коментатор Євробачення Тимур Мірошниченко, який в минулому році вперше став батьком, готується до народження другої дитини. Про майбутнє поповнення в родині телеведучий повідомив на своїй сторінці в Instagram.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях