Лайм

Ріанна розповіла, як справляється з невпевненістю в собі

Навіть статус найбагатшої співачки світу не позбавив Ріанну від сумнівів у власних силах

Після демонстрації нової колекції інклюзивної нижньої білизни Savage X Fenty на Тижні моди в Нью-Йорку 31-річна співачка і дизайнер Ріанна розповіла виданню E!News, як справляється з невпевненістю в собі в свої найскладніші дні.

"Я вдаю [впевненість], - чесно зізналася зірка. - Я маю на увазі, ти або робиш це, або плачеш, поки не заснеш. Кому таке треба? Ти прокидаєшся з опухлими очима на наступний день, це марна трата сліз".

Також Ріанна зізналася, що жахливо нервувала перед показом своєї колекції.

"Мене буквально мало не знудило. Ніколи в житті цього не говорила, бо я не кажу того, чого не маю на увазі. Але коли я йшла зі сцени, мене мало не знудило. Я так нервувала, - говорить найбагатша співачка в світі, чий статок оцінюється в 600 мільйонів доларів. - Але вечір був феноменальним, все такі класні. Це було відмінне шоу. Я просто думала, що ці люди прийдуть, і скажуть: "Ну добре", а я буду єдиною, хто нервує. Але їх залученість дійсно відчувалася. Я так вдячна всім, хто був частиною цього".

У показі колекції Ріанни взяли участь відомі моделі і артисти, серед яких - Кара Делевінь, Джіджі і Белла Хадід, Нормані та Джоанс Смоллс. Сама зірка також з'явилася на сцені разом із ними. Секретне шоу заборонено було знімати на відео, і побачити його глядачі зможуть лише 20 вересня на стрімінговому сервісі Amazon Prime Video.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Ріанна

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях