Лайм

Ксенія Собчак вийшла заміж: до ЗАГСу закохані приїхали на катафалку

Пара вибрала для весілля "страшну дату"

Російська телеведуча і журналістка Ксенія Собчак вийшла заміж за режисера Костянтина Богомолова. Розпис відбувся в п'ятницю 13-го в Грибоєдовському ЗАГСі Москви.

До будинку наречений і наречена приїхали на катафалку з написом "поки смерть не розлучить нас". Причому лежали вони на тому місці, де зазвичай ставлять труну.

Собчак вибрала для торжества білу весільну сукню з відкритою спиною. Богомолов вбрався в чорний костюм і темну сорочку з яскравими вставками, ймовірно, щоб гармоніювати з червоним траурним оксамитом.

Нагадаємо, що чутки про весілля Ксенії Собчак і Костянтина Богомолова стали з'являтися через тиждень після того, як телеведуча розлучилася з чоловіком. З Максимом Віторганом журналістка прожила 6 років, за цей час у пари народився син Платон.

Сьогодні екс-подружжя підтримує дружні стосунки, разом виховують дитину. Подейкують, відносини зоряної пари дали тріщину саме через появи в житті Собчак режисера Богомолова.

  • Учасник гурту ZBSband, який переміг у дев'ятому сезоні вокального проекту "Х-фактор" на каналі СТБ, Владислав Онищенко одружився. Обраницею співака стала російська акторка, знайома багатьом по серіалу "Універ", Анастасія Іванова.
  • Зірка "Форсажу" і "Джуманджі" Дуейн "Скеля" Джонсон і його 34-річна подруга Лорен Хашіан зв'язали себе узами шлюбу на секретній церемонії на Гаваях.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях