Лайм

Весілля Катерини Кухар на "Танцях з зірками": з'явилися подробиці урочистості з-за лаштунків

Закохані обмінялися клятвами і обручками в прямому ефірі

Українська прима-балерина і суддя "Танців з зірками" Катерина Кухар вийшла заміж за артиста балету Олександра Стоянова. Як відомо, весільна церемонія відбулася в прямому ефірі танцювального шоу, а після випуску молодята влаштували вечірку за лаштунками проекту.

За частування вечора відповідала екс-суддя кулінарного шоу "МастерШеф" на каналі СТБ Тетяна Литвинова. Про це кулінар розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Тетяна зі своїм кулінарним проектом Sweet Events розробила кенді-бар зі смачними ласощами. На знімках можна побачити, що гостей свята пригощали білим триярусним тортом з об'ємними квітами, іменними тарталетки і шоколадними тістечками.

Автором весільного вбрання для балерини виступив український дизайнер Андре Тан. У цій унікальній сукні Катерина Кухар прийшла на розпис, який відбувся за день до весілля в прямому ефірі "Танців з зірками".

"Катя дуже тендітна і ніжна дівчина, приміряючи безліч суконь, я зрозумів, що хочу створити для неї щось дуже легке і напівпрозоре, що ідеально підкреслить її витонченість і делікатність. А також я вирішив слідувати трендам і замінив фату на кейп, вишитий пір'ям плюмаж. І звичайно, я просто був зобов'язаний зробити акцент на тонкій талії з обхватом близько 52 сантиметрів. Ми вирішили створити баску, яку елегантно доповнюють камені Swarovsky", - розповів дизайнер в коментарі LifeStyle 24.

Нагадаємо, Кухар і Стоянов познайомилася в балетному училищі. Катерина вже була солісткою Національної опери України, а юного Сашу поставили з нею в пару. Закохані разом вже більше 10 років і виховують двох дітей - сина Тимура і дочку Анастасію.

  • Українська співачка MARUV, учасниця нового сезону шоу "Танці з зірками-2019", в ході його 4 випуску відзначилася досить дивним епатажним подарунком для судді Катерини Кухар.
  • Читайте також на The Lime, чому не варто вірити чуткам про гучний роман між учасниками шоу "Танці з зірками-2019" Женею Котом і Ксенією Мішиною.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях