Лайм

Дружина Алека Болдуіна вагітна через півроку після втрати дитини

Хіларія повідомила радісну новину

61-річний американський актор Алек Болдуін і його 35-річна дружина Хіларія знову готуються стати батьками. Новина про вагітність дружини зірки Голлівуду з'явилася через півроку після звісток про втрату дитини.

Про майбутнє поповнення в родині розповіла сама Хіларія, опублікувавши в своєму Instagram фото з ледь округлим животиком, а також відео, на якому можна побачити серцебиття малюка.

"Ще дуже рано ... Але ми дізналися, що в мені живе маленька людина. Звук цього сильного серця робить мене такою щасливою, особливо, після втрати, яку ми пережили навесні. Ми хочемо поділитися цією новиною і нічого не хочемо приховувати. Це перші кілька місяців поганого самопочуття і нудоти, і я не хочу прикидатися, ніби відчуваю себе добре", - написала дружина актора.

Хіларія також звернулася до преси з проханням "не відправляти папараці слідувати за нею або не купували їх фотографії". "Я хочу залишатися спокійною в цей ранній час моєї вагітності", - зазначила Болдуін.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Нагадаємо, що подружжя виховує чотирьох дітей: 5-річну Кармен Габріелу, 3-річного Рафаеля Томаса, 2-річного Леонардо Енджела і однорічного Ромео Алехандро. У Болдуїна також є старша дочка Айрленд від шлюбу з акторкою Кім Бесінджер.

На початку квітня Хіларія повідомила, що вони з чоловіком чекають п'ятого малюка, але через кілька днів у неї стався викидень.

  • Західні таблоїди обговорюють нові чутки про можливу вагітність Кейт Міддлтон. На цей раз про цікавий стан нібито заявила дочка герцогині - 4-річна принцеса Шарлотта.
  • Абсолютна чемпіонка світу зі спортивної гімнастики Лілія Подкопаєва, яка готується втретє стати мамою, поділилася з шанувальниками новим фото з особистого архіву.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях