Лайм

Пол Маккартні розповів, що Джон Леннон відвідує його уві сні

Дружба музикантів не закінчилася навіть через 39 років після смерті Леннона

Існує безліч теорій, чому розпалися The Beatles, і деякі фанати групи звинувачують в цьому творчі розбіжності між Джоном Ленноном і Полом Маккартні. Але в студії "Пізнього шоу зі Стівеном Кольбертом" 77-річний Маккартні заявив, що між ним і Ленноном ніколи не було нічого, крім ніжної дружби, і він все ще часто бачить покійного товариша уві сні.

"Коли у тебе так довго тривали настільки глибокі стосунки, чудово, якщо люди продовжують відвідувати тебе уві сні, - каже музикант. - Я часто зустрічаю Джона, просто говорю з ним про щось".

Маккартні також зазначив, що його сни про Леннона завжди хороші.

Напередодні 50-річчя культового альбому "Abby Road" Маккартні розповів про мелодію, яка прийшла до нього уві сні. Йдеться про композицію "Yesterday" - одну з найвідоміших пісень The Beatles.

"Я прокинувся одного ранку, і в моїй голові звучала ця мелодія. Поруч з ліжком стояло фортепіано, я її награв. Потім я обійшов усіх своїх друзів, включаючи Джона, і запитав: "Що це за мелодія?" А він сказав: "Я не знаю", - згадує Маккартні.

Через кілька тижнів музикант визнав, що це його власна мелодія, і записав пісню, що стала улюбленою для багатьох поколінь. "Yesterday" увійшла в книгу рекордів Гіннесса як пісня, на яку було зроблено найбільше кавер-версій. До 2003 року їх кількість досягла 2500.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях