Лайм

Перевернула моє уявлення про материнство: Полякова в день народження дочки написала зворушливий пост

Алісі виповнюється 8 років

У суботу, 5 жовтня, день народження відзначає молодша дочка української співачки Олі Полякової - Аліса. Дівчинці виповнюється 8 років.

Артистка привітала свою дитину, написавши зворушливий пост на своїй сторінці в Instagram. Співачка опублікувала кілька знімків іменинниці і розповіла, як змінилося її життя після появи на світ Аліси.

"Моя солодка кішечка Аліса! Ти з'явилася в моєму житті, що б повністю перевернути моє поняття про материнство та виховання, тому що, все що я знала і вміла, з тобою не працює, але я вчуся. Будь щаслива, моя дівчинка, здорова і радісна! Люблю тебе кошеня", - написала Полякова.

До привітань співачки приєдналися її шанувальники і колеги по шоу-бізнесу. "Характер відчувається серйозний", - зазначила телеведуча Маша Єфросиніна. "Оля, вітаю! Дивлячись на фото, хочеться сказати, дівчинка з перцем", - написала спортсменка і молода мама Лілія Подкопаєва.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)

Нагадаємо, що Оля Полякова та її чоловік Вадим, які недавно відсвяткували 15 років шлюбу, також виховують старшу дочку - 14 річну Марію.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях