Лайм

Оля Полякова на Танцях з зірками потролила Тіну Кароль за ночнушки та латекс: відео

Епатажна співачка стала запрошеною ведучою 7 випуску Танців з зірками-2019

Українська поп-діва Оля Полякова, яка 6 жовтня стала запрошеною ведучою на шоу Танці з зірками-2019, потролила у прямому ефірі латексні та атласні наряди своєї колеги, співачки Тіни Кароль. Для цього Полякова сама показалася в кадрі у чорній атласній "ночнушці" та відпустила кілька колючих жартів на адресу Кароль, яка в цей час традиційно перебувала за лаштунками.

"Бачите, мене трохи вкусила сьогодні Тіна Кароль, - пожартувала Полякова, повторивши манеру співу колеги. - І я помінялася з нею тілами. До речі, мені в цьому тілі трохи холодно, тому що тільки така гаряча жінка як Тіна може ходити в латексі і в ночнушці посеред зими".

Судячи з усього, Полякова мала на увазі ті самі латексні та атласні наряди Тіни Кароль, які раніше часто викликали неоднозначну реакцію її прихильників: хтось захоплювався, хтось засуджував і називав їх недоречними в ефірах і на сцені.

Нагадаємо, 6 жовтня в ефірі 1+1 проходить 7 випуск шоу Танці з зірками-2019, який є екватором передачі. За традицією цей ефір не покине жодна з пар-учасниць. Більш того, в цьому ефірі всі учасники міняються своїми партнерами. Так, наприклад, 7 випуск відкривали Олена Кравець і партнер Вікторії Булітко Дмитро Дікусар.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях