Лайм

Довірливі туристи: Алек Болдуін з сім'єю стали жертвами шахраїв

Сімейство збиралося подивитися на Статую Свободи, але їм продали фальшиві квитки

Зірка фільмів "Тінь" і "Місія нездійсненна" Алек Болдуін разом із дружиною Хіларією і трьома дітьми вирішив оглянути Статую Свободи, але став жертвою шахраїв. У своєму Instagram 61-річний актор розповів, що заплатив за 40 доларів за кожен квиток, але замість цього опинився в автобусі, який вирушав у Нью-Джерсі.

"Отже, ми прямуємо до порому Стейтен-Айленд. Я і Хіларія, два уважних, кмітливих жителя Нью-Йорка. Діти на буксирі. Ми купуємо квитки на "екскурсію на човні" до Статуї Свободи. Нас везуть на автобусі. У Нью-Джерсі! Я не жартую. Ми заплатили. Потім вивчили квитки. Ніхто ні разу не згадував довбаного Нью-Джерсі! Це афера".

Болдуін опублікував фотографію свого квитка, на якому написано: "Подивіться на Нью-Йорк з води". Пунктом призначення дійсно виявився містечко Ліберті (Свобода) в штаті Нью-Джерсі.

Потім Хіларія розмістила в Instagram фотографію на палубі порома з Алеком і трьома з чотирьох їхніх дітей. Виявилося, що пара не відмовилася від наміру розглянути найвідомішу скульптуру в США, і сіла на пасажирський пором Стейтен-Айленд, який дає можливість безкоштовно побачити Статую Свободи.

Шахраї вже багато років продають фальшиві квитки на екскурсії до Статуї Свободи. У 2015 році газета The Post розповіла, як вони стягують з довірливих туристів до 200 доларів за квиток на безкоштовний пором Стейтен-Айленд. Примітно, що аферисти носять офіційні куртки туроператора SJQ Sightseeing.

Прийнятий у 2016 році закон вимагає, щоб в Нью-Йорку у продавців туристичних турів була ліцензія і формений одяг, але випадків шахрайства як і раніше багато. Тільки в 2019 році було заарештовано чотирьох торговців підробленими квитками.

  • Раніше стало відомо, що 35-річна дружина Алека Болдуїна вагітна через півроку після втрати дитини.
  • Західні таблоїди обговорюють нові чутки про можливу вагітність Кейт Міддлтон. На цей раз про цікаве положення нібито заявила дочка герцогині - 4-річна принцеса Шарлотта.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях