Лайм

По стопах матері: дочка супермоделі Кейт Мосс стала обличчям відомого бренду косметики

17-річна Ліла Мосс має намір підкорити світ моди. Яблуко від яблуні!

17-річна Ліла Мосс стала обличчям косметичного бренду Marc Jacobs Beauty в 2019 році. Про це дочка 45-річної британської супермоделі Кейт Мосс розповіла своїм фоловерам в Instagram.

"З радістю ділюся новою підводкою @marcjacobsbeauty Highliner Liquid-Gel", - підписала вона мрійливу фотографію з бездоганними стрілками, сяючою шкірою і нюдовой помадою.

Макіяж юній моделі зробила Ніккі де Джагер (Nikki de Jager), яка є консультантом бренду і відома завдяки популярному б'юті-блогу Nikki Tutorials на YouTube.

У коментарі InStyle Ліла Мосс зізналася, що хоча вона ще не освоїла навички нанесення підводки досконало, але вже навчила дечому свою знамениту мати.

"Я навчила її застосовувати хайлайтер в потрібних місцях, - поділилася дівчина. - Одного разу я помітила, що вона зробила це абсолютно неправильно, тому мені довелося виправити це. Вона, в свою чергу, показала мені найкращий спосіб завити вії. Вона завжди використовувала бігуді для вій, а я так боялася цього. Починати потрібно прямо з нижньої частини, а не з середини, щоб всі вії були скручені".

Але найбільш важливі поради, які Кейт Мосс дає своій дочці, стосуються не макіяжу.

"Думаю, найкращий урок, який вона мені дала, - це ретельно працювати, бути ввічливою з усіма, кого я зустрічаю, і завжди бути впевненою в тому, що мені комфортно робити те, що я роблю", - сказала Ліла.

17-річна модель також знає, що її прізвище має велике значення в індустрії моди, і хоче, щоб мати нею пишалася.

"Такі дівчата, як Кайя Гербер, Джіджі і Белла Хадід, є чудовим прикладом, - сказала Ліла про сьогоднішнє покоління моделей, які мають знаменитих матерів-супермоделей. - Їх надихає спадщина їхніх матерів, але вони показали, що у кожної з них свій шлях. Навіть якщо ми носимо те саме прізвище, нам потрібно ретельно працювати, щоб завоювати довіру і повагу в галузі. Зрештою, ми просто хочемо, щоб наші батьки нами пишалися".

  • Раніше Вікторія Бекхем поділилася несподіваним секретом краси. Підтримувати бездоганну фігуру, сяйво шкіри і гарний настрій їй допомагає червоне вино і текіла.
  • Бренд Victoria's Secret, тим часом, вперше одягнув в свою білизну пишнотілу модель. Красуня носить 14 розмір одягу, який відповідає міжнародному XL.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях