RU  UA

Зірки

Рідні хворої Заворотнюк розповіли, кому не варто довіряти

В Instagram актриси вирішили боротися з фейками

Близькі російської актриси Анастасії Заворотнюк, якій ЗМІ приписують рак головного мозку, активно взялися за боротьбу з фейковий новинами. Про стан актриси серіалу "Моя прекрасна няня" і відверто неправдивих заявах преси вони почали писати на її особистій сторінці в Instagram.

Так в одному зі свіжих постів на сторінці Заворотнюк заявили, що "огидну брехню" регулярно публікує популярний Telegram-канал Mash, який за останній час щонайменше кілька разів ставав першоджерелом новин про передсмертний стан актриси і гнітючі висновках невідомих докторів.

У цій же публікації близькі актриси розповіли про людей з камерами, які переслідують їх ордину буквально усюди: "Ми не готові до візитів непрошених гостей, вважаємо неприпустимим, коли представники різних видань чатують біля лікарні або будинку, лізуть через паркани, блокують машини родичів і направляють їм камери в обличчя, а коли намагаються прорватися через пост охорони, наплювавши на спокій відвідувачів і співробітників лікувального закладу".

В черговий раз у актриси прокоментували і найгучніші заголовки в ЗМІ: "Заголовки, з якими сьогодні виходить преса - знову за межею добра та зла. І ми офіційно заявляємо: ні, це неправда".

Нагадаємо, достовірно сьогодні відомий лише один факт - Анастасія Заворотнюк вже більше двох тижнів дійсно знаходиться в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. При цьому ні менеджмент актриси, ні вона сама до цього часу не коментують події. А вже тим більше не підтверджують інформацію "анонімних джерел" у ЗМІ про онкологію, ускладнення або ж неминучої смерті.

Раніше родичі та колеги Заворотнюк вже неодноразово просили шанувальників та журналістів не спекулювати на здоров'ї та існуючій інформації у ЗМІ.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.