Лайм

Юрій Горбунов пояснив, чому вони з Катею Осадчою не показують обличчя сина

ЗІркова пара показує Ваню тільки зі спини

Подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов відносяться до тих зіркових батьків, які приховують від широкого загалу обличчя своїх дітей. Телеведучі якщо і показують дворічного Івана в Instagram, то завжди зі спини.

Так, в інтерв'ю "КП" в Україні" Юрій пояснив, чому вони з Катею не показують обличчя малюка.

"А навіщо? Він сам вирішить. Ми ж у нього не можемо зараз запитати дозволу. А це, я вважаю, інтимна частина сімейного життя", - сказав Горбунов.

Телеведучий також розповів про виховання сина. Він зізнався, що часто балує малюка. "Так, повинна бути дисципліна, але для цього є няня, для цього є іноді мама. Папа для того, щоб балувати", - вважає Горбунов.

Юрій також розповів, що після народження Вані сильно змінився. І якщо раніше вони з дружиною часто проводили час удвох, то зараз на першому місці у них син.

"Коли у мене є вільний вечір, хочу провести його з дитиною, а не десь, як раніше ми могли - а давай туди, а давай сюди. Зараз дитина - на першому місці. Іноді навіть в кіно ходимо з Катею, коли Іван ляже спати, щоб не втрачати час, коли можна побути з ним. Ми все намагаємося робити втрьох", - зазначив ведучий.

  • Раніше Юрій Горбунов удостоївся почесної нагороди "Папа року". Як зазначив ведучий, ця перемога йому дісталася завдяки його дружині, Каті Осадчій.
  • Катя Осадча зізналася, ніж підкорив Юрій Горбунов . За словами телеведучої, її в майбутнього чоловіка підкупили якості сім'янина, необхідні для створення щасливих і гармонійних стосунків у сім'ї.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях