Лайм

Новий чайник і два охоронці: в Росії розповіли, що Лобода вимагає на гастролях

Розкрито дивні вимоги артистки

Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, завжди просить у організаторів своїх концертів новий чайник і як мінімум двох охоронців.

Про це kp.ru розповів зфрковий промоутер Сергій Лавров. За його словами, директор артистки особисто перевіряє посуд.

Він також поділився цікавою історією. Одного разу організатори її виступу принесли виконавиці чайник з накипом. У підсумку все завершилося моторошним скандалом.

Всі вимоги Лободи вмістилися на 15-ти сторінках. Літає Світлана тільки бізнес-класом, місце в літаку - строго 1А (біля вікна). Обов'язково супровід як мінімум двох охоронців, номер в готелі - президентський люкс.

Авто - тільки Роллс-Ройс або Майбах не старші двох років, всюди вай-фай, в гримерці - напої і закуски з "ресторанної подачею". З напоїв Лобода вимагає італійське вино 12-річної витримки і шампанське Dom Perignon (в середньому, 6 тисяч гривень за пляшку).

Раніше ми писали, що в райдері співачки також зазначено, що до приїзду Лободи повинні бути куплені короткі спортивні шкарпетки (білі і чорні, 6 пар) і чорні і бежеві капронові шкарпетки (6 пар). Для яких потреб, не уточнюється.

  • Раніше про свої райдери розповіли український артист MONATIK і співачка MARUV.
  • Вокалістка популярного українського рок-гурту The Hardkiss Юлія Саніна розповіла про незвичайні вимоги учасників колективу до організаторів їхніх концертів.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях