Лайм

Син Вікторії Бекхем зустрічається з моделлю, неймовірно схожою на його матір: фото красуні

Колись дівчина навіть підробляла двійником екс-учасниці Spice Girls

20-річний син Девіда і Вікторії Бекхем Бруклін зустрічається з моделлю, чию схожість з його матір'ю складно не помітити. Видання The Sun повідомляє, що 27-річна Фібі Торранс на початку своєї кар'єри навіть підробляла двійником Вікторії на вечірках.

Джерело повідомило таблоїду, що кілька друзів Брукліна Бекхема жартували над ним цього приводу, але він запевнив їх, що у стосунках з Торранс немає ніякого натяку на "едипів комплекс". Сама Фібі зізналася друзям, що на початку модельної кар'єри підробляла двійником Вікторії, щоб оплатити навчання в університеті.

"Імовірно, вона ніколи не думала, що коли-небудь зможе зустрітися зі своїм кумиром", - додає джерело.

Бруклін і Фібі давно знайомі і мають багато спільних друзів.

"Вона красива і дуже талановита дівчина. Не дивно, що Бруклін нею захопився. Хоча дивно, що в певних ракурсах вона виглядає жахливо схожою на його матір Вікторію", - пише видання.

Фібі захоплюється бігом, займається режисурою і має понад 39 тисяч фоловерів в Instagram, а Бруклін працює моделлю і фотографом.

  • Раніше Девід Бекхем розповів, чому вчить своїх дітей. Знаменитий батько хоче, щоб діти будували свою кар'єру і не витрачали час на вечірки.
  • Вікторія, в свою чергу, поділилася несподіваним секретом краси. Підтримувати прекрасну форму і настрій їй допомагають текіла і червоне вино.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях