Лайм

Кім Кардаш’ян відсвяткувала день народження і розповіла про дорогий подарунок чоловіка

Каньє Вест не вперше дарує дружині мільйонні чеки

21 жовтня Кім Кардаш’ян відсвяткувала 39-річчя. У соціальних мережах зірка реаліті-шоу і бізнес-леді розповіла, що провела день народження в колі сім'ї та друзів, і свято вийшло розслаблюючим.

"Я провела вихідні з моїми чудовими друзями в Палм-Спрінгс, а потім мама і Каньє влаштували сімейну вечерю вдома", - написала Кардаш’ян в Instagram.

Хоча святкування було відносно скромним за стандартами Голлівуду, подарунок Каньє Веста виявився по-справжньому вражаючим.

"Я отримала дивовижні подарунки від всієї моєї родини, а Каньє подарував мені найкращі сумки. Але він також пожертвував від свого і наших дітей імені 1 мільйон доларів моїм улюбленим благодійним організаціям, які так старанно працюють над тюремною реформою. Це робить моє серце таким щасливим!" - додала вона.

Репер не вперше вручає дружині мільйонні чеки. У торішньому подкасті Ешлі Грем Кім згадала, як Вест вручив їй гроші, щоб відхилити спонсорський пост в Instagram.

Один рекламний пост в Instagram Кардаш’ян коштує 1 мільйон доларів. Бренд, який запропонував їй співпрацю, підробляв дизайнерські кросівки Уеста Yeezy, тому вона, за порадою чоловіка, відмовилася від вигідної угоди, а сам репер компенсував дружині збиток.

"Він був за містом, і мені доставили конверт до дверей. Я відкриваю конверт, а там чек на мільйон доларів і записка: "Спасибі, що завжди підтримуєш мене і публікуєш такі речі." Мама не вірила, що я збираюся його перевести в готівку. А я збиралася! Мені не соромно", - розповіла вона.

  • Раніше Маколей Калкін в Instagram опублікував відео, від якого фанати прийшли в захват. На ньому він танцює на сцені разом із запальною співачкою Ліззо
  • Також користувачі Instagram засипали лайками фотографії з весілля Флі - басиста групи Red Hot Chilly Peppers. Рок-зірка одружився в лавандовому фраку і яскравих кросівках.

Найцікавіші новини тепер в Telegram ! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях