Лайм

У лавандовому фраку і кросівках: рок-зірка Red Hot Chili Peppers одружився вдруге

Обраницею басиста культової групи стала 39-річна дизайнер з Лос-Анджелеса

57-річний басист рок-гурту Red Hot Chili Peppers Флі (Майкл Белзарі) одружився на дизайнерці з Лос-Анджелеса Мелоді Есан. Дружина музиканта молодша за нього на 18 років і має іранське коріння, пише видання People.

Флі поділився з фанатами щасливою новиною в Instagram, де на нього підписано 736 тисяч чоловік. На фотографіях з весілля дружина рок-зірки зображена в чудовій весільній сукні і з букетом білих орхідей. Сам він обрав для церемонії лавандовий фрак і яскраві кросівки.

"Моє життя змінилося назавжди, і я вічно смиренний і вдячний, - написав він. - Людина, яка бачить мене і знає, хто я. Моя дружина @melodyehsani".

39-річна Есан теж розповіла в соціальній мережі про радісну подію.

"На цих вихідних я вийшла заміж за свого кращого друга, - підписала вона фотографію пари, що стоїть рука об руку перед цегляним будинком. - На сьогоднішній день ти моя найкраща колаборація. Ти - моє серце".

Оскільки новоявлене подружжя тримало свій роман в таємниці, невідомо, коли вони почали зустрічатися. ЗМІ повідомляють, що заручини пари тривала всього місяць.

Шлюб Мелоді Есан - другий для Флі. Музикант раніше був одружений на Лоеше Зевіар від якої має 31-річну дочку Клару Белзарі. Флі також був заручений з моделлю Френкі Рейдер, з якої ділить 13-річну дочку Санні Белзарі.

  • Жителі Таїланду активно обговорюють чергові зміни в особистому житті короля Таїланду. Монарх-двоєженець одружився з генералом і генерал-майором власної армії.
  • Співачка Нікі Мінаж, тим часом, вийшла заміж за бойфренда з кримінальним минулим. Ось, що відомо про обранця ексцентричної зірки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях