Лайм

Віра Брежнєва показала зворушливу записку від Меладзе, і це любов

Продюсер зізнався дружині в коханні

Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва, дружина композитора Костянтина Меладзе, після чергових чуток про зраду чоловіка показала миле фото.

На знімку, який співачка опублікувала в Instagram Stories, зображений конверт, що містить любовну записку з текстом: I love you! ("Я люблю тебе"). Зізнання супроводжується таємничою буквою "К", яка, поза всяким сумнівом, означає ім'я чоловіка Віри - Костянтин.

Таким чином Брежнєва показує, що романтика досі присутня в їх стосунках, а значить ні про які зради в їхній родині не може бути й мови.

Нагадаємо, що чергові домисли про інтрижку Меладзе з'явилися близько місяця тому. На цей раз продюсеру приписали роман з новою блондинкою з "ВІА Гри" - Ерікою Герцег.

Брежнєва довго ігнорувала ці чутки, але потім написала пост в Instagram, де виключила можливість зради чоловіка. Вона написала, що "захоплюється здібностями чоловіка", який, якщо вірити пресі, встигає робити тисячу справ і "прогулюватися з Ерікою".

Варто відзначити, що це не перший випадок, коли РосЗМІ поширюють чутки про зради Меладзе. Так, влітку цього року мережу облетіло фото, на якому чоловік, схожий на Костянтина розважається в клубі з пишнотілої дамою. На знімку невідомий уткнувся носом в пишне декольте своєї супутниці. Після цього в мережі поповзли чутки, що продюсер невірний співачці.

  • Раніше Віра Брежнєва розповіла, чому завжди вибирає чоловіків старшого віку. Як відомо, співачка заміжня за продюсером Костянтином Меладзе, який старше неї на 18 років. До цього артистка два рази була одружена з чоловіками, які також не були ровесниками зірки.
  • Віра Брежнєва поділилася в мережі знімком, який став причиною думок шанувальників, що вона чекає дитину. Зараз співачка виховує двох дочок від різних чоловіків - 18-річну Соню і 9-річну Сару.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях