RU  UA

Зірки

Друг Заворотнюк розповів про хворобу актриси і причини мовчання родини

За словами приятеля актриси, в роботі вона не шкодувала ні себе, ні сил

У родині Анастасії Заворотнюк - горе. Актриса серіалу "Моя прекрасна няня" бореться зі "страшною хворобою", яка просто так не дається. Все, що зараз необхідно їй та близьким, - це спокій.

Про це в ефірі програми "Ти не повіриш!" на каналі НТВ розповів давній друг актриси В'ячеслав Манучаров. Разом з цим приятель поділився думкою про причини захворювання Заворотнюк, яка не шкодувала в роботі ні себе, ні сил.

"Горе у них. Страшна хвороба. Страшна хвороба просто так не дається. Це етап, який треба подолати. Настя пахала. А в якийсь момент забула про здоров'я. Сьогодні банкет - завтра голодування. Якщо відмовиш, то завтра можуть і не покликати", - пояснив він.

При цьому, як додав Манучаров, родина не бажає поширюватися про подробиці хвороби актриси і не потребує допомоги сторонніх: "Ніякі гроші там не потрібні. Вони - заможна родина. У них є гроші і лікарі. Їм потрібна тільки тиша, спокій, і щоб їх ніхто не чіпав".

  • Актриса Анастасія Заворотнюк вже близько місяця знаходиться в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, коментарів рідних або представників знаменитості, ЗМІ приписують їй рак головного мозку, деякі безпосередньо стверджують, що актриса приречена.
  • У свою чергу, родичі і колеги Заворотнюк вже неодноразово просили шанувальників і журналістів не спекулювати на здоров'ї та існуючій інформації в ЗМІ.
  • Читайте також на The Lime добірку найбільш гучних чуток про здоров'я та лікуванні Анастасії Заворотнюк, яким не варто вірити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.