Лайм

Акторка "Кріпосної" похвалилася стрункою фігурою після пологів

Анна швидко прийшла в форму після народження первістка

Акторка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, похвалилася стрункою фігурою через два місяці після народження первістка.

Молода мама опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото, на якому зображена в спальні на тлі дитячого ліжечка. Анна позує в облягаючих джинсах і короткому топі. Варто відзначити, що акорка швидко прийшла в форму після пологів.

Шанувальники викупали Анну в компліментах, відзначаючи її струнку фігуру.

"Дуже добре виглядаєте", "Супер", "Красоточка", "Анна, як Вам вдалося так швидко відновити фігуру після вагітності?", "Фігура - бомба", "Так виглядати після пологів - велике щастя" , - захоплюються фанати акторки.

Нагадаємо, Анна Сагайдачна вперше стала мамою в серпні цього року. Акторка народила хлопчика, якого вони з чоловіком назвали Тимуром. Примітно, що знаменитість приховувала свою вагітність і вирішила зізнатися в цьому лише після того, як стала мамою.

Анна Сагайдачна вийшла заміж в червні 2018 роки за продюсера Євгена Третяка. Майбутнє подружжя познайомилося на зйомках проекту Оксани Байрак, яка пізніше стала провідною їх весільної церемонії.

  • Як раніше ми писали, в соцмережах не вщухає ажіотаж навколо кінцівки костюмованої драми "Кріпосна". Фінал 2 сезони і смерть одного з головних героїв виявилися настільки непередбачуваними, що глядачі серіалу тепер вимагають продовження і навіть воскресіння персонажа. З цієї ж теми в мережі з'явилися і забавні меми.
  • Раніше акторка Ксенія Мішина, також зірка серіалу "Кріпосна", зізналася, що одного разу вона зруйнувала чужу сім'ю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях