Лайм

Це дуже допомогло: Даша Астаф'єва розповіла, як позбулася комплексів

У дитинстві співачка була "гидким каченям"

Українська співачка, екс-солістка епатажного гурту Nikita і модель Playboy Даша Астаф'єва в дитинстві була "гидким каченям" і часто через це страждала від знущань з боку однокласників.

Про це артистка розповіла в програмі "Ранок з Україною". Дівчині вдалося побороти комплекси і набути впевненості в собі. А в цьому їй допомогли батьки.

"Дуже важливо мати підтримку батьків! Наприклад, недавно мій батько святкував день народження, і єдине, що мені хотілося йому сказати: Дякую! За те, що в нашому домі завжди була атмосфера любові, гармонії і чудових стосунків. Це дуже допомогло нам з братом вибрати правильну професію і оточити себе хорошими людьми і друзями. А це дуже важливо в житті творчих людей", - розповіла Даша.

Співачка також дала пораду батькам, чиї діти опинилися в подібній ситуації.

"Єдине, що я можу порадити - батьки, завжди підтримуйте своїх дітей! Мами ж завжди впевнені, що їх діти найкрасивіші, а ті мами, які не знають цього, нехай просто повірять в те, що, якщо дитина в дитинстві не дуже гарна, у нього завжди є шанс довести, що вона найкращий в чомусь ще", - зазначила Астаф'єва.

  • Раніше Даша Астаф'єва знялася в черговій відвертій фотосесії. У кадрі співачка зображена в чорних лакових брюках і прозорому плащі, який не приховує її оголені груди.
  • Також співачка зізналася, що одна дуже впливова людина хотіла її утримувати. Чоловіка навіть не збентежив той факт, що Даша вже кілька років щаслива у стосунках з бізнесменом Артемом Кімом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях