Лайм

Соромиться: в мережі обговорюють вихід у світ Ані Лорак і її молодого бойфренда

Закохані відвідали модний показ в Італії

В італійському місті Вероні пройшов модний показ білизняного бренду Intimissimi. Захід відвідали багато знаменитостей, в їх числі - співачка Ані Лорак і її новий коханий Єгор Гліб.

Знімками з заходу артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram. Примітно, що повністю бойфренда співачка не показує, що дуже обурює її фанів, які з нетерпінням чекають, коли Ані Лорак почне відкрито демонструвати своє щастя.

"А можна фото з цілим Єгором? Подобаєтеся!", "Єгор соромиться старої Лорак", "Якщо чесно, то вже смішно дивитися, що Гліб постійно ховається", "Йому соромно, хто вона, а хто він", "Поруч з Лорак сидить і ховається", "Кожен раз дивлюся на фото з ним і думаю: Ну навіщо він вам?", "Це і є фото з Єгором", "Молода людина веде себе "дивно", він видно не хоче світитися з вами", - пишуть шанувальники під постом співачки.

Для модного показу Ані Лорак вибрала чорний костюм в піжамному стилі, короткий топ і блискучі ботильйони. Єгор вбрався в темно-сірі джинси, чорну футболку і бейсболку, яка є невід'ємною частиною його стилю.

  • Раніше Ані Лорак вперше розповіла про роман з Єгором Глібом, який молодший за співачку на 15 років. Кароліна зізналася, де познайомилася з молодим чоловіком, як виникла симпатія, а також чи збирається вона знову виходити заміж.
  • Колишній чоловік Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, незабаром після розлучення зі співачкою зустрів нове кохання. Чоловік показав обраницю в своєму Instagram і назвав її ім'я.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях