Лайм

Шикарний вид: Даша Астаф'єва подражнила фанів глибоким декольте

Співачка показала спокусливі кадри

Українська співачка, екс-солістка епатажного гурту Nikita і модель Playboy Даша Астаф'єва знялася в черговій відвертій фотосесії.

Кілька кадрів артистка опублікувала на своїй сторінці в Instagram. На знімках Даша з'явилася в сексуальному образі: чорних колготах з імітацією панчох і бузковому корсеті з екстремальним декольте, який підкреслює пишні груди співачки.

Автором пікантних кадрів виступила київський фотограф Діана Дубова.

"Є люди, поруч з якими, я розумію, що "про фотографію" так само як і "про сек " я знаю все. А саме нічого", - написала під знімками Астаф'єва.

Шанувальники співачки почали бурхливо обговорювати публікації. Вони відзначають неймовірну красу Даші, зокрема її розкішне декольте.

"Ну яка ж ви спокуслива", "Мені подобаються у вас тільки очі", "Ну хіба можна бути такою гарною?", "Настільки сексуально і в той же час чуттєво", "Даша ви просто космос!", "Шикарний вид" , "Вогонь", "Даша, ти секс символ моєї юності, дорослого життя і майбутньої старості", - захоплюються фани в коментарях.

  • Раніше Даша Астаф'єва зізналася, що в дитинстві була "гидким каченям" і часто через це страждала від знущань з боку однокласників.
  • Також співачка зізналася, що одна дуже впливова людина хотів її утримувати. Чоловіка навіть не збентежив той факт, що Даша вже кілька років щаслива у стосунках з бізнесменом Артемом Кімом.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях