Лайм

Честь провести з нею час: Леонардо ДіКапріо розповів, кого вважає лідером нашого часу

Разом з Гретою актор має намір боротися за майбутнє планети

У кумирів мільйонів також є свої кумири. У випадку з Леонардо ДіКапріо мова йде про 16-річну шведську активістку Грету Тунберг, яка стала світовою знаменитістю після емоційного виступу в ООН. "Грета Тунберг - лідер нашого часу. Для мене було честю провести час із нею", - написав актор у Instagram.

"Історія буде судити нас за те, що ми робимо сьогодні, щоб майбутні покоління могли насолоджуватися тієї ж придатною для життя планетою, яку ми сприймаємо як належне, - підписав Ді Капріо їх спільне фото з Тунберг. - Я сподіваюся, що послання Грети є тривожним сигналом для світових лідерів: час бездіяльності минув".

"Саме завдяки Греті та молодим активістам я з оптимізмом дивлюся в майбутнє, - додав ДіКапріо. - Для мене було честю провести час із Гретою. Вона та я взяли на себе зобов'язання підтримувати один одного в надії на світле майбутнє для нашої планети".

  • Раніше ДіКапріо заступився за Грету Тунберг на благодійному фестивалі Global Citizen 2019. Він присоромив людей, які заперечують глобальне потепління.
  • Грета Тунберг відповіла на критику в мережі після промови в ООН. 16-річна активістка не розуміє, навіщо дорослі витрачають час на глузування і погрози.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях