Лайм

Дженніфер Еністон зізналася, навіщо насправді завела свій популярний Instagram

Поява в соціальних мережах була для актриси стратегічним кроком

Дженніфер Еністон завела акаунт в Instagram в середині жовтня, і вже за пару тижнів кількість її підписників досягла 18,6 мільйонів. Але в інтерв'ю The Guardian актриса зізналася, що з'явилася в соціальних мережах з прозаїчною метою - прорекламувати своє нове шоу на Apple TV.

Еністон грає головну роль разом із Різ Уізерспун в серіалі "Ранкове шоу", який вийшов 1 листопада на новому сервісі Apple TV. За допомогою соціальних мереж 50-річна актриса хотіла допомогти в його просуванні.

Крім того, Еністон прийшла в Instagram, щоб ще краще контролювати, які частини її життя будуть оприлюднені, а які залишаться особистими.

"Люди і так весь час копаються в моїй білизні. І я хочу, щоб вони перестали це робити. Але тепер я можу вирішити, яку пару [трусиків] їм показати", - пожартувала актриса.

Еністон дебютувала в Instagram 15 жовтня, і одразу встановила світовий рекорд Гіннеса, набравши 1 мільйон фоловерів всього за 5 годин і 16 хвилин.

  • Нещодавно Дженніфер Еністон відверто розповіла про особисте життя і зізналася, що найбільше ненавидить в побаченнях.
  • Також зірка серіалу "Друзі" зізналася, що на початку кар'єри їй довелося скинути майже 15 кілограмів. Актрису вважали занадто важкою для Голлівуду.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях