Лайм

Ешлі Грем розкрила стать свого первістка: кого чекає відома plus-size модель

Модель проговорилася на шоу Елен Дедженерес

Американська plus-size модель Ешлі Грем, яка зовсім скоро народить первістка, розкрила стать майбутньої дитини. Це сталося на шоу Елен Дедженерес.

Так, в ході випуску телеведуча задавала моделі питання, на які потрібно швидко відповідати. В кінці Еллен запитала у Ешлі, кого вона чекає - хлопчика чи дівчинку, на що майбутня мама сказала: "Хлопчика". Цей фрагмент Грем виклала в своєму Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

публікація від (@Ashleygraham)

Нагадаємо, що про вагітність 32-річної plus-size моделі стало відомо в серпні цього року. Знаменитість разом з чоловіком Джастіном опублікувала відео, де повідомили про майбутнє поповнення в родині.

Ешлі Грем і Джастін Ервін познайомилися в 2009 році. Пара одружилася 14 серпня 2010 року.

Ешлі Грем - модель світового рівня. Вона представляє колекції знаменитих дизайнерів і не боїться зніматися навіть в нижній білизні. Її тонка талія і широкі стегна роблять її вельми апетитною.

  • Українська співачка Наталка Карпа, яка ось-ось вперше стане мамою, розсекретила стать дитини. Примітно, що до недавнього часу про це не знав ніхто з майбутніх батьків. Стать дитини на їхнє прохання лікарі тримали в секреті.
  • ЗМІ облетіла новина, що 70-річний голлівудський актор Річард Гір і його 36-річна дружина Алехандра Сільва знову стануть батьками. Кажуть, малюк повинен народитися наступної весни.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях