Лайм

Каньє Вест зібрався балотуватися в президенти США: ось, що хоче змінити репер

Президент-репер? Вибори в Україні довели, що в цьому немає нічого неможливого

Виступаючи на фестивалі інновацій Fast Company Каньє Вест оголосив про свої плани балотуватися в президенти в 2024 році. 42-річний репер не зрозумів, чому ця новина потішила аудиторію, а також пригрозив змінити ім'я.

"Коли люди говорять, що нерозумно називати себе мільярдером, я говорю, що можу юридично поміняти своє ім'я на Мільярдер-християнин-геній Каньє Вест на цілий рік, поки ви не зрозумієте, що це таке, - цитує його видання People. - Це буде на номерному знаку".

Потім Вест переключився на свої політичні плани.

"Я буду балотуватися на пост президента в 2024 році", - сказав він, тут же перепитавши у аудиторії: "Над чим ви смієтеся?"

Репер заявив, що якщо його оберуть президентом, він створить багато робочих місць і подбає про те, щоб афроамериканці вийшли з в'язниці.

"Вони кажуть, що Каньє божевільний. Але кожен третій афроамериканець знаходиться у в'язниці, і всі знаменитості теж знаходяться у в'язниці, тому що нічого не можуть сказати через свій страх", - вважає Вест.

Пізніше розмова перейшла від політики до інновацій, які Каньє створює як дизайнер. Свій бренд Yeezy він порівняв з Apple в індустрії моди. В майбутньому він планує зробити нові кросівки з водоростей, а виробництво хоче повернути з Китаю в Америку, щоб створювати робочі місця для своїх співгромадян.

  • Дружина Каньє Кім Кардаш’ян поділилася секретом безпеки в соцмережах. Її порада стане в нагоді кожному любителю Instagram Stories.
  • Уілл Сміт записав смішне, але важливе послання про профілактику раку. Актор пройшов колоноскопію, в ході якої у нього був виявлений передраковий поліп.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях