Лайм

Олена Кравець поділилася емоціями після вильоту з Танців з зірками-2019

Зірка "Кварталу 95" покинула проект в 12 випуску

Минулої неділі шоу "Танці з зірками-2019" покинули Олена Кравець і Макс Леонов. Всього за пару днів шанувальники пари висловили невдоволення таким рішенням глядачів і суддів, і ось нарешті свій виліт прокоментувала і сама зірка "Кварталу 95".

Акторка опублікувала на своїй сторінці в Instagram пост, в якому поділилася емоціями після уходу з проекту. А також розповіла, чому цифра 13, під якою пара виходила на паркет, стала для неї щасливою.

"Пара номер тринадцять. Тринадцять історій ... і життів тринадцять ми станцювали. Ми все сказали - собі і паркету, на крок не дійшовши до ефіру 13 ... Це було красиво, яскраво і сильно, боляче, весело, чесно, часом навиворіт. І спасибі Йому, що в моїй книзі життя з'явилися такі кольорові картинки", - написала Олена.

"Розлетілися все блискітки, погасли софіти. У титрах залишивши лише головних героїв. Їх теж 13 ... тих, кому вдячна, що тепер ця цифра буде щасливою. Макс, Володя і Ксюша, Ігор, Лада, Оленка, Димка, Толік, Карина , Оля, Свєта і Лена ... Помилки тут немає, вийшло 12 ... 13-й у списку - кожен наш глядач. Спасибі, що вірили в нас і вибачте, що був подекуди недотягнутий носочок", - додала акторка.

    Подивитися цю публікацію в Instagram

    Публікація від Elena Kravets (@lennykravets)

  • Дивіться також на The Lime, як фаворити Танців з зірками-2019 Анна Різатдінова та Олександр Прохоров змусили Григорія Чапкіса аплодувати стоячи .
  • Раніше 89-річний Григорій Чапкіс розповів про три шлюби і молоду кохану. Їх різниця у віці - 51 рік.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях