Лайм

Модель не знала про вагітність всі дев'ять місяців і одного ранку родину чекав справжній сюрприз

Дівчинка народилася на 37 тижні. Весь цей час про вагітність не знали ні мама, ні тато

Звичайним ранком цього тижня австралійська модель Ерін Ленгмейд збиралася на роботу. Раптово їй стало недобре і вона поспішила до ванної. Там вже через 10 хвилин дівчина народила, що стало справжнім сюрпризом як для неї, так і для її хлопця, який прибіг на крик.

Як пише LadBible, 23-річна Ерін й гадки не мала, що останні дев'ять місяців перебувала в положенні. Крім того, що з чоловіком вони користвалися протизаплідними ін'єкціями, вагітність ніяк не позначилася на зовнішності та самопочутті дівчини - ні живота, ні токсикозу.

"Я працювала, влізала у весь свій одяг. Не було ніяких ознак вагітності. І це дуже дивно", - розповіла пізніше модель. Новина застала зненацька і її хлопця. Прибігши на крики з сусідньої кімнати, він побачив на підлозі Ерін з новонародженою дівчинкою: "Коли я влетів туди, я просто був вражений", - зізнався Ден Карті.

Народити його дівчині довелося просто на підлозі у ванній, при цьому сам процес пройшов без будь-яких труднощів. Пара одрзу ж подзвонила до клініки і незабаром отримала всю необхідну допомогу.

Їхня донька Ісла народилася на 37 тижні з вагою 3,6 кг. В Instagram з'явилися перші фотографії новонародженої та щасливих батьків.

  • Раніше дівчина народила на танцполі нічного клубу і тепер у її дитини є велика перевага перед його клієнтами.
  • Читайте також на The Lime, як жінка народила найменших близнюків у світі. Разом брати Джо та Ешлі не важили навіть 1 кг.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях