Лайм

Відпустила біль: Селін Діон розповіла про свій стан після смерті чоловіка

Через 3 роки після смерті Рене Анжеліла співачка сказала "так" танцям, дружбі та любові

51-річна канадська співачка Селін Діон, яка в 2016 році втратила чоловіка Рене Анжеліла, в студії шоу "CBS This Morning" розповіла про те, як почувається через 3 роки після його смерті.

"Він був моїм чоловіком, менеджером, батьком моїх дітей, моїм другом. Я завжди буду відчувати його підтримку. Найбільше мені не вистачає його запаху, його дотиків, його здатності мене розсмішити, розмов перед сном", - сказала Діон.

Селін і Рене одружилися в 1994 році. Їх сімейний і творчий союз дав життя трьом синам і успішній кар'єри співачки, але в 2016 році Анжеліл у віці 73 років помер після битви з раком горла.

На питання, чи відчуває вона біль після смерті чоловіка сьогодні, Діон сказала: "Рене завжди буде зі мною, але мені не боляче. Я відпустила біль. Сказала" так "танцям, дружбі. Сказала "так" любові, можливо, одного разу. Я не знаю".

Співачка зізналася, що ще не зовсім готова до нових стосунків.

"Я відкрита книга... Чи готова я? Це трапиться? Я не знаю. Але... я зовсім не в стресі. Я насолоджуюся своїм життям набагато більше, ніж раніше", - говорить вона.

  • Селін Діон з'явилася в новому кліпі без макіяжу. 51-річна співачка не соромиться того, як з віком змінюється її зовнішність, і визнає, що у неї є недоліки.
  • Співачка Pink поставила кар'єру на паузу заради сім'ї. 40-річна зірка вирішила присвятити 2020 рік чоловікові і двом дітям.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях