Лайм

Тіна Кароль анонсувала в Instagram новий кліп, але всім не до нього, адже на фото вона без одягу

З одягу на тілі артистки тільки рукавички до плечей

Співачка Тіна Кароль анонсувала в Instagram новий кліп, але, здається, трохи поквапилася роздягнутися для ефектного посту. Тепер всі говорять не про відео, а про зовнішність співачки і чергове пікантне фото в її аккаунті.

Вже цього четверга знаменитість представить ролик до нового треку "Иди на жизнь". Про це вона повідомила в коментарях, але кому було до нього, коли тут таке фото.

На знімку артистка позує практично голою. З одягу на тілі Кароль - лише довгі рукавички з вишивкою: "Вау, гаряче", "Яка ви гарна", "Ну от знову, тепер не відірватися", "Ааа, фотка просто космос", - захоплюються в під знімком.

Примітно, що це не перша подібна фотографія в акаунті співачки цього тижня. Нещодавно знаменитість опублікувала серію фотографій в нічній сорочці і без бюстгальтера.

  • Раніше Тіна Кароль розповіла, як зважилася відправити єдину дитину вчитися за кордон. Адже проти цього були всі її близькі.
  • Співачка Тіна Кароль поділилася з шанувальниками свіжим фото 10-річного сина Веніаміна. Багато хто з фанів артистки помітили неймовірну схожість з батьком.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях