Лайм

Завжди була іскра: зірка "Гаррі Поттера" розповів про стосунки Емми Востон і Тома Фелтона

Рон Візлі знає правду про Герміону і Драко Малфоя!

Руперт Грінт, який зіграв Рона Візлі у фільмах про Гаррі Поттера, розповів в інтерв'ю Entertainment Tonight про близькі стосунки своїх колег Емми Вотсон і Тома Фелтона.

"Завжди щось було. Була невелика іскра, - сказав 31-річний актор, підкресливши, що все ж не хоче розпалювати чутки. - Але ми були дітьми. Це була просто романтика на знімальному майданчику".

Сам Грінт на роботі не фліртував, і ніякої закоханості не пережив.

"У мене іскри не було, я був без іскор!" - запевнив він.

Емма Вотсон і Том Фелтон виконали в Гаррі Поттера ролі Герміони Грейнджер і Драко Малфоя - запеклих супротивників, які нерідко вступали в конфронтацію. У житті, однак, їх пов'язувала дружба, і навіть зараз милі спільні фотографії акторів породжують чутки про їхній роман.

"Завжди приємно мати справу з нею, побачити її на пляжі, або за вечерею, або десь ще, - коментував Фелтон свої стосунки з Еммою. - Вона неймовірно розумна і мила молода леді, тому завжди приємно зустрітися і згадати про старі часи, поговорити про майбутнє".

  • Раніше Емма Вотсон зізналася, що вона незаміжня й щаслива. Актриса розкритикувала стереотипи про 30-річних жінок і розповіла, що думає про сім'ю та дітей.
  • У той же час ЗМІ обговорюють таємничого бойфренда Емми Вотсон. Папарацці застали її за поцілунками з хлопцем біля однієї з лондонських пекарень.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях