Лайм

81-річний Ентоні Хопкінс розповів, як підтримує активність мозку

Оскароносний актор відмовляється відправляти свій мозок на пенсію

31 грудня Ентоні Хопкінсу виповниться 82 роки, але актор навіть не думає про заслужений відпочинок. В інтерв'ю для грудневого випуску журналу AARP він зізнався, що йому важко всидіти на місці, а праця допомагає тримати мозок у тонусі.

"Я трудоголік, - сказав Хопкінс, який зіграв в 2019 році Папу Римського Бенедикта XVI у фільмі Netflix "Два Папи". - Я граю, малюю, займаюся музикою, багато читаю. Це тримає мозок активним, і я буду продовжувати працювати, поки не впаду" .

Актор каже, що його 63-річна дружина Стелла Арройяве "тримає його в узді", і є єдиною причиною, через яку він може зробити перепочинок.

"Я проводжу годиннк в студії, малюю, а Стелла прийде і скаже: "Досить". У мене ж небагато здорового глузду", - говорить зірка "Мовчання ягнят".

Хопкінс і Арройяве одружилися в 2003 році, і зараз жінка знімає документальний фільм про свого чоловіка.

"Один з моїх вчителів сказав їй, що я був загадкою в юності, - пояснює він. - Я не розмовляв з іншими дітьми, не займався спортом, я навіть не ходив на шкільні вистави. Але я втомився від того, що мене називають дурним, і подумав: "Одного разу я покажу вам всім". І я став цією іншою людиною. Моя кар'єра почалася".

  • Семюел Л. Джексон розповів про смертельну хворобу, яка переслідує його сім'ю. Шестеро людей в родині 70-річного актора зіткнулися з хворобою Альцгеймера.
  • Зірка "Супермена" розповів, як схуд після зауваження режисера. Той назвав Генрі Кавілла "пухким", і він сприйняв це з вдячністю.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях