Лайм

"Джерела" знову поховали Заворотнюк: рідні акторки показали скандальну переписку

Сім'я Анастасії назвала дії "обізнаних джерел" нелюдськими

Родичі акторки Анастасії Заворотнюк, яка все ще проходить курс лікування і знаходиться під наглядом лікарів, обурилися черговим чуткам про смерть артистки, які нібито поширило "обізнане джерело з лікарні".

У Instagram-акаунті, який сім'я акторки створила для боротьби з фейками, опублікували скріншот листування, де говориться, що "Заворотнюк годину назад померла".

"Це все за межею етики, здорового глузду і людяності. Так, люди так не поступають. Так можуть чинити тільки істоти нижчої ланки. Якщо комусь раптом дуже нудно жити без "смажених факті ", тоді, може бути, просто варто зайнятися своїми близькими, потурбуватися про їхнє здоров'я і благополуччя?", - обурюються родичі Анастасії.

"І головне - ні, це неправда! Всіх небайдужих знову дякуємо за ваші молитви і добрі слова", - відзначили в пості.

Сім'я Заворотнюк додала, що передасть цей скрін в клініку, на яку посилається "обізнане джерело". "Дуже хочемо з'ясувати, хто з персоналу є автором цієї гидоти", - написали родичі акторки.

  • Акторка Анастасія Заворотнюк, зірка серіалу "Моя прекрасна няня", вже близько двох місяців перебуває в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, коментарів рідних або представників знаменитості, ЗМІ приписують їй рак головного мозку.
  • У свою чергу, родичі і колеги Заворотнюк вже неодноразово просили шанувальників і журналістів не спекулювати на здоров'ї і існуючої інформації в ЗМІ.
  • Читайте також на The Lime добірку найбільш гучних чуток про здоров'я та лікування Анастасії Заворотнюк, яким не варто вірити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях