Лайм

Біль пекельний: Анна Різатдінова розповіла про травму на "Танцях з зірками"

Біль був настільки сильним, що гімнастка ледве рухалася

Фіналістка проекту "Танці з зірками-2019" Анна Різатдінова травмувалася ще в другому прямому ефірі шоу. І якщо раніше гімнастка говорила, що це було пошкодження ребра, то зараз зізналася, що травма сталася "на нервах".

Про це спортсменка розповіла в YouTube-проект Маші Єфросиніної "Іспит". За словами Анни, медики діагностували у неї міжреберну невралгію. Біль був настільки сильним, що вона ледве рухалася.

"Я думала перелом. Біль був пекельний, тобто навіть для мене, для людини, яка звикла терпіти біль. Я не могла взагалі впоратися. Стояло питання: виходити мені на паркет чи ні", - зізналася Різатдінова.

А причиною такого стану дівчини стали розмови про її шлюбі зі скандальним олігархом і біглим екс-нардепом Олександром Онищенком.

"Був дуже напружений тиждень, тому що ми знімали щоденники, де йшлося про Олександра Онищенка. І для мене це було складно морально. Мені здається, що ця травма сталася чисто на нервах. Я не могла розігнутися", - згадує дівчина.

В результаті Різатдінова змогла вийти на паркет, лікарі зробили гімнастці блокаду.

  • Раніше Анна відверто розповіла, чому розпався їхній шлюб зі скандальним олігархом. А також зізналася, чи спілкується Олександр Онищенко зі своїм сином.
  • Напередодні фіналу "Танців з зірками" The Lime поговорив з Вікторією Булітко і розпитав її про настрій, темп репетицій, партнера і очікування від майбутнього вечора на проекті.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал TheLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях