Лайм

Продовжуємо обладнувати квартиру: Дмитро Комаров засвітив своє житло

Як видно з фото, інтер'єр квартири оформлений в стильних кольорах

Український телеведучий, автор проекту "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який в червні цього року таємно одружився на українській моделі Олександрі Кучеренко, показав своє сімейне гніздечко.

На своїй сторінці в Instagram ведучий опублікував фото, на якому зображений з молодою дружиною. Закохані сидять на величезному дивані з яскравими подушками, який розташований у вітальні.

"Ми молода сім'я і після весілля все ще продовжуємо потихеньку обладнувати квартиру. Тобто час від часу потрібно ходити по магазинах і вибирати якісь важливі і потрібні речі. Зізнаюся чесно - я ненавиджу щось довго вибирати в магазинах. В експедиціях життя навчило приймати рішення миттєво, в будь-яких питаннях. Цей принцип і рефлекс працював всюди, від африканських саван до бразильських фавелл, а от у випадку з диваном в вітальню не спрацював", - зізнається Дмитро.

Дмитро і Олександра довго вибирали зручні меблі, адже, на думку Комарова, диван - найважливіша деталь інтер'єру. В результаті подружжя наткнулися на "уголок", який сподобався обом, але не встигли визначитися з кольором - ведучий поїхав у відрядження.

"Я попросив дружину прийняти рішення на свій смак, щоб диван став для мене сюрпризом після експедиції. І ось зараз прилітаю і розумію, що Сашка все-таки знає мене ну дуже добре. Вона примудрилася знайти в каталогах рідкісну тканину з непальскими візерунками і мотивами. Саме такий стиль я обожнюю. Кайфуємо", - похвалився Комаров.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях