Лайм

Не дражнять, що у нього немає батька: Тіна Кароль розповіла про плюси навчання сина за кордоном

11-річний Веніамін вже кілька років навчається в школі Великобританії

Українська співачка Тіна Кароль розповіла про особливості навчання сина за кордоном. 11-річний Веніамін вже кілька років навчається в школі Великобританії. Хлопчик відразу пішов до другого класу і відмінно вписався в англомовний колектив.

В інтерв'ю "КП" в Україні" артистка зізналася, що в Англії Веня відчуває себе вільною людиною. Викладачі не роблять хлопчикові поблажок через те, що його мама - зірка, а однолітки не дражнять, що у нього немає тата.

"Він не піддається ні цькуванням, ні бійкам в школі, ні приниженням з боку вчителів, ні приниженням з боку школярів, однолітків, його ніхто не пестить за те, що мама - зірка, його ніхто не лає за те, що мама - зірка, йому не переказують плітки, його не дражнять, що у нього немає батька. Від усього цього я втекла. Я не хочу травмувати дитину, нам досить пережитого. Тому сьогодні він спокійна людина, радісний, життєлюб, щасливий, вільний", - розповіла Тіна.

"У них в школі не ведуть журналів, у них немає загальних батьківських зборів, на яких принижують батьків, дітей або змушують мити підлогу, фарбувати стіни, вкладатися в чергові штори або купувати подарунок учительці. Я сама завжди мріяла так вчитися, і дуже багато працюю, щоб допомогти своїй дитині знайти те, чого я не могла мати в своєму дитинстві", - резюмувала зірка.

  • Раніше Веніамін дав своє перше інтерв'ю, де розповів про свої мрії та захоплення. Судячи зі слів хлопчика, нудьгувати в Британії йому не доводиться.
  • Тіна Кароль розповіла, як зважилася відправити єдину дитину вчитися за кордон. Адже проти цього були всі її близькі.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях