Лайм

Світяться від щастя: принц Гаррі і Меган Маркл показали неопубліковане раніше весільне фото

На честь річниці з дня заручин

27 листопада герцог і герцогиня Сассекські відзначили другу річницю заручин. З нагоди романтичної дати принц Гаррі і Меган Маркл поділилися фотографією з особистого архіву, зробленою в день їхнього весілля.

Фото з'явилося на офіційній сторінці подружжя в Instagram. На чорно-білому знімку Гаррі і Меган широко посміхаються і виглядають дуже щасливими.

Королівська родина також показала милий знімок, на якому зображені з первістком Арчі.

"27 листопада 2017 принц Гаррі і Меган Маркл оголосили новину про свої заручини, згодом ставши Їх Королівською Високістю герцогом і герцогинею Сассекськими! За цей час вони відзначили річницю з дня весілля і вітали свого сина Арчі в цьому світі", - свідчить підпис до знімків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal)

Нагадаємо, що принц Гаррі і Меган Маркл одружилися 19 травня 2018 року. Весілля онука королеви Єлизавети II і американської акторки стало одним з найгучніших подій року в Британії.

  • У Букінгемському палаці повідомили, що Меган Маркл, принц Гаррі і маленький Арчі проведуть Різдво 2019 року окремо від королівської сім'ї.
  • На урочистій церемонії до Дня пам'яті полеглих Меган Маркл з'явилася окремо від королеви Єлизавети II, Кейт Міддлтон і дружини принца Чарльза Камілли. Через це ЗМІ знову заговорили про непрості стосунки в королівській родині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях