Лайм

Потрібно робити серйозну маніпуляцію: Надя Дорофєєва розповіла про проблеми зі здоров'ям

Співачка пройшла повне медичне обстеження в клініці Іспанії

Солістка популярного українського гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва халатно ставиться до свого здоров'я, не дивлячись на те, що у неї є проблеми зі щитовидною залозою. Але недавно співачка вирішила взятися за себе і відправилася в Барселону (Іспанія), де пройшла повне обстеження.

Про це артистка розповіла в своєму новому влозі. У поїздці свою зіркову дочку супроводжувала її мама - Ольга Дорофєєва (відео дивіться на сторінці нижче).

"Я до свого здоров'я ставлюся ... ну так, бігу в лікарню тільки тоді, коли притисне. Але в цей раз я вирішила зробити все по-іншому. Я ніколи не розповідала, але у мене є проблема зі щитовидною залозою, і це дуже поширена проблема, вона дійсно дуже у багатьох людей. Цю проблему дуже важливо контролювати", - зізналася Надя.

Після обстеження співачка зізналася, що їй потрібно робити "серйозну маніпуляцію зі щитовидною". Про яке саме втручанні йдеться, артистка не уточнила.

  • Раніше Надя Дорофєєва вперше розповіла про захворювання, яке її спіткало 9 років тому. Цікаво, що в той момент солістка "Время и Стекло" познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком, музикантом Володимиром Дантесом.
  • Український телеведучий і співак Володимир Дантес, чоловік солістки "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої, відверто розповів про сварки в родині.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги:

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях