Лайм

Елтон Джон поділився проблемою, з якою зіткнувся після лікування раку

Реабілітація співака була непростою, оскільки виступати він почав через 2 тижні після операції з видалення простати

72-річний Елтон Джон в інтерв'ю телеведучому Грему Нортону на BBC1 розкрив похмурі подробиці своєї реабілітації після операції з видалення простати, яку переніс 2 роки тому.

Елтон Джон і Грем Нортон

У 2017 році співак лікувався від раку передміхурової залози, яку довелося видалити. Всього через 2 тижні після операції він мав виступити в Лас-Вегасі, і погодився відпрацювати концерт незважаючи на наслідки хвороби: хірургічне втручання вплинуло на здатність контролювати сечовий міхур, і зірці довелося носити підгузник на сцені.

Елтон Джон зізнався, що під час прощальних поклонів він відчув сильний біль через рідину, що скопилася під товстою кишкою рідини, але все ж намагався не видавати себе.

"Якби вони тільки знали, що в той момент я обмочився", - говорить співак про своїх безтурботних фанатів.

У своїх мемуарах "Я" Елтон Джон також розповів, що хоча операція з видалення простати була успішною, через кілька днів у нього розвинулася інфекція, яка ледь не стала фатальною.

"Мені буквально довелося навчитися ходити знову. Я був дуже хворий. На щастя, я пережив це. Тепер я в порядку. Але від мене залишилося зовсім небагато! - жартує він. - Немає волосся, ношу кардіостимулятор, немає мигдалин, немає простати, немає апендикса. У мене були камені в нирках. Я як Біонічна Жінка".

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях