RU  UA

Зірки

Ще дев'ять тижнів: Мілла Йовович розповіла про вагітність і показала, як змінилося її тіло

Голлівудська зірка чекає появи на світ третьої дитини

Голлівудська акторка Мілла Йовович зовсім скоро знову стане мамою Зірка картини Люка Бессона "5 елемент" розповіла, як протікає вагітність і показала свої нові форми.

43-річна артистка опублікувала в своєму Instagram фото, зроблене в автомобілі. На знімку Мілла демонструє помітно кругленький живіт, а також хвалиться грудьми, які збільшилися, називаючи себе "сексі-мамою".

"Плюсом є те, що мої мамські груди повернулася, що дуже цікаво для дівчини, яка завжди була плоскою як дошка. Тому я насолоджуюся цим моментом, поки можливо", - зазначила Йовович.

Акторка також розповіла, що до пологів залишилося 9 тижнів. За її словами, вагітність протікає "точно за розкладом" і з малятком все чудово. Мілла зізнається, що набрала чимало кілограм, але це нормально в її стані.

"Я набрала майже стільки ж ваги, скільки під час попередніх вагітностей (близько 22 кілограм. Поки), - написала вона. - Але це просто показник того, що ваше тіло робить те, що має. Скажу, що я не тренувалася під час цієї вагітності, як я робила це під час минулої. Але я ж суперпараноїк і просто дуже обережна, щоб не допустити нічого, що потенційно може призвести до викидня".

Нагадаємо, що про вагітність акторки стало відомо в серпні цього року. Мілла поділилася з шанувальниками знімком, на якому показала кругленький животик, і повідомила, що чекає на дівчинку.

Мілла Йовович - двічі мама. Зірка давно мріяла про третю дитину і два роки тому їй навіть вдалося завагітніти, але на п'ятому місяці пережила вимушений аборт.

  • Акторка Анна Сагайдачна, яка зіграла роль Наталі Дорошенко в українському серіалі "Кріпосна" каналу СТБ, розповіла, як протікала її вагітність, яку вона ретельно приховувала від своїх шанувальників.
  • Американська plus-size модель Ешлі Грем, яка зовсім скоро народить первістка, розкрила стать майбутнього малюка. Це сталося на шоу Елен Дедженерес.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Певица Светлана Лобода представила новый сингл с текстом, основанным на личных переживаниях