Лайм

Іноді зцілюють сім'ї: солістка ONUKA розповіла про своє ставлення до зрад

Співачка зізналася, що допускає в стосунках зраду

Українська співачка, лідер електро-фолкового колективу ONUKA Наталя Жижченко допускає в родині зраду. Артистка вважає, що стосунки після подружньої невірності можна відновити, а іноді зрада здатна "зцілювати" сім'ї.

Про це Ната заявила в новому випуску програми "Слава +", яка виходить на YouTube-каналі Люкс Фм (відео дивіться на сторінці нижче).

"Я розумію, що людина полігамна за природою, але моногамія - це той стрижень, яка тримає сучасний світ через сімейні цінності, які є базисом для того, щоб співіснувати з безліччю інформації", - говорить співачка.

На думку Нати, зрада може навіть піти на користь, якщо шлюб знаходиться в кризовій ситуації.

"Я це не виправдовую і не пропагую, але я розумію, що такі моменти іноді зціляють сім'ї. Але це, звичайно, не панацея", - додала співачка.

  • Раніше гурт ONUKA порадував фанатів новим музичним відео на пісню "ZENIT" з альбому 2018 року "MOZAЇKA". Шостий за рахунком кліп гурту зняв чоловік і продюсер Нати Жижченко Євген Філатов.
  • Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Віра Брежнєва, дружина композитора Костянтина Меладзе, емоційно відреагувала на чергові чутки про зраду чоловіка.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки
Теги: Onuka, зради

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях