Лайм

У Заворотнюк відповіли на чутки про страшні наслідки хвороби

Рідні акторки виступили з офіційним коментарем

Російські ЗМІ поширили інформацію про те, що акторка Анастасія Зворотнюк, яка проходить курс лікування, назавжди залишиться паралізованою. Першим про це написав Telegram-канал Mash, посилаючись нібито на своє джерело.

"Через пухлину в лівій півкулі мозку у неї розвинулися патології. Спершу була паралізована права рука, зараз же оніміла вся права сторона. Ця частина, яка обездвижена, вже не відновиться", - пише канал.

Рідні Анастасії не змогли пройти повз такої заяви і виступили з офіційним коментарем. Так, в Instagram-акаунті, який був створений для боротьби з фейками, близькі Заворотнюк спростували ці домисли.

"Затишшя було недовгим, а шкода. Бо перед Новим роком набагато приємніше і корисніше думати про хороше, мріяти, дарувати святковий настрій і добрі побажання близьким. Це такий час, коли людям не хочеться ніякого негативу, страшилок і бруду. Але, на жаль, так вважають не всі. У цьому випадку просто згадайте, будь ласка, народну мудрість: "Ніколи не бажай іншому того, чого не бажаєш собі". А від нас, як завжди, щира подяка всім, хто посилає Анастасії свої позитивні думки і енергію. Ми вас любимо, всім добра! ", - сказано в пості.

Рідні акторки додали, що як і раніше не будуть давати ніяких коментарів ЗМІ, оскільки вважають "недоторканним право людини на особистий простір під час хвороби".

"Публікації тут є лише реакцією на випади в пресі, на які ми змушені відповідати, щоб захистити від домислів людей, які дійсно переживають за Настю", - зазначила сім'я Заворотнюк.

  • Акторка Анастасія Заворотнюк, зірка серіалу "Моя прекрасна няня", вже кілька місяців перебуває в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, коментарів рідних або представників знаменитості, ЗМІ приписують їй рак головного мозку.
  • У свою чергу, родичі і колеги Заворотнюк вже неодноразово просили шанувальників і журналістів не спекулювати на здоров'ї і існуючої інформації в ЗМІ.
  • Читайте також на The Lime добірку найбільш гучних чуток про здоров'я та лікуванні Анастасії Заворотнюк, яким не варто вірити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях